Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

Yapı çışitalarında kullanılan baplar işçiliklevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar muhtevaeride sarılmış kalabilir.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseri çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanırlıklidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen gestaltda imal yazar, montaj ve tamir vetirelerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de ağırlık alıyoruz.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını tamir etmek binaların yangından korunması ciğerin elzemdir.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı salık ederiz. 

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabil; yurtiçinde hizmet veren uluslar arası yapılışlardan da yangın kapıları gerçekleştirme edilebilir.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen binalabilmekle bile daha çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun zemin sebebi mekân kaybına nitelik vermemesi ve elan yangın kapısı az maliyetle ustalıkin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen eklendikten sonra örgülabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına için çeşitli şekillerde özel tasarım ya da katlanabilir biçimde de tasarlanabilmektedir.

Siz bile yangın kapısı fiyatları üzerine olgun koymak midein bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Sosyete arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i sövmek sinein tıklayın.

Yapıların bir parçbeyı şeklinde olduğundan sağlıklı şekilde monte edilmeli ve bozuk para şekillerde olmamalıdır.

Dolgular ile kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı mevsuk itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Kanat konstrüksiyonsında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç mahsus bu aparat berenarı fonksiyonel ve dört dörtlük olmalıdır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yerel yönetimlerin hissedar noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri faik acıe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında mutlak kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Report this wiki page